1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της στο χώρο σας με αντικαταβολή (αποστολή με ACS).

Αξία του προϊόντος + 6.00€ (έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος)

Οι χρεώσεις αυτές αφορούν παραγγελίες εώς 3kg το κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται με 1,00 ευρώ. Το βάρος των προϊόντων υπολογίζεται είτε με το πραγματικό είτε με το ογκομετρικό βάρος (βάση x ύψος x μήκος / 5000 = ...kg).

Αν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη (συμφωνα με τον κατάλογο δυσπρόσιτων της ACS Courier) και θέλετε να στείλουμε το δέμα στην πόρτα σας, τότε θα επιβαρυνθείτε σύμφωνα με τον κατάλογο δυσπρόσιτων προορισμών της  ACS. Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε από το πλησιέστερο κατάστημα της ACS, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

2. ACS έλεγχος δυσπρόσιτου

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ACS

Για να χρησιμοποιήσετε την φόρμα του παραπάνω συνδέσμου, παρακαλούμε διάβαστε και ακολουθήστε τις εξής οδηγίες:

Συμπληρώστε μόνο τον Ταχυδρομικό Κώδικα της διεύθυνσής σας και κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση.

Υπάρχουν 4 ενδεχόμενα:

  1. Εμφανίζεται μήνυμα "Δεν υπάρχουν περιοχές με αυτά τα κριτήρια αναζήτησης". Αυτό σημαίνει πως η διεύθυνσή σας δεν αποτελεί «δυσπρόσιτο προορισμό» για την εταιρεία courier ACS
  2. Εμφανίζεται λίστα με περιοχές που αντιστοιχούν στον Τ.Κ. που συμπληρώσατε, με την περιοχή σας να έχει κενή τη στήλη Είδος. Αυτό σημαίνει πως η διεύθυνσή σας δεν αποτελεί «δυσπρόσιτο προορισμό» για την ACS
  3. Στη λίστα περιοχών, η περιοχή σας έχει στη στήλη Είδος την ένδειξη ΔΧ. Αυτό σημαίνει πως η ACS θεωρεί τη διεύθυνσή σας «δυσπρόσιτο χωρίς χρέωση προορισμό». Δηλαδή δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον χρέωση «δυσπρόσιτου προορισμου», αλλά η παράδοση του δέματός σας ενδέχεται να καθυστερήσει σε σχέση με έναν «μη δυσπρόσιτο προορισμό»
  4. Στη λίστα περιοχών, η περιοχή σας έχει στη στήλη Είδος την ένδειξη ΔΠ. Αυτό σημαίνει πως η ACS θεωρεί τη διεύθυνσή σας «δυσπρόσιτο προορισμό» και επιβαρύνει με επιπλέον χρέωση για να παραδώσει το δέμα στη διεύθυνσή σας. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε στις σημειώσεις της παραγγελίας σας να ζητήσετε το δέμα να παραμείνει στο τοπικό υποκατάστημα ACS και να ειδοποιηθείτε για την άφιξή του, ώστε να το παραλάβετε εσείς από εκεί χωρίς την έξτρα επιβάρυνση


3. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να προεξοφλήστε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Αξία του προϊόντος + 6.00€ (έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος)

Οι χρεώσεις αυτές αφορούν παραγγελίες εώς 3kg το κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται με 1,00 ευρώ. Το βάρος των προϊόντων υπολογίζεται είτε με το πραγματικό είτε με το ογκομετρικό βάρος (βάση x ύψος x μήκος / 5000 = ...kg).

Αν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη (συμφωνα με τον κατάλογο δυσπρόσιτων της ACS Courier) και θέλετε να στείλουμε το δέμα στην πόρτα σας, τότε θα επιβαρυνθείτε με 3€ (για δέμα ως 3 κιλά). Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε από το πλησιέστερο κατάστημα της ACS, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

 

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2105121543 ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και εμείς μόλις λαμβάνουμε το αντίγραφο και το εμπόρευμα είναι ετοιμοπαράδοτο, αποστέλλουμε κατευθείαν την παραγγελίας σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. την απόδειξη της κατάθεσης. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2105121707 για όποια διευκρίνιση ή απορία σας.

Όλες οι φωτογραφίες και οι τίτλοι κατασκευαστών των προϊόντων που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα μας αναγράφονται καθαρά και μόνο για αναγνωριστική χρήση.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων τα οποία έχουν κατασκευαστεί ή παραγγελθεί ή εισαχθεί ειδικά για τον πελάτη.