Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο σε προϊόντα που είναι προβληματικά. Δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφή χρημάτων όταν είναι λάθος υπαιτιότητα του πελάτη. Η παραλαβή γίνεται στην εδρά μας μόνο με την απόδειξη ή το τιμολόγιο.

Το www.antalaktika-hlektrikon.gr φροντίζει για τον ποιοτικό έλεγχο και τη σωστή αποστολή των προϊόντων της. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε απόλυτα για τη μη ύπαρξη οποιουδήποτε ελαττώματος.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που διαπιστώσετε ελάττωμα σε προϊόν που έχετε παραλάβει, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μέσω mail. Θα σας ζητήσουμε να μας το επιστρέψετε χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση κι εμείς θα φροντίσουμε να αντικατασταθεί το συντομότερο δυνατό από την ημερομηνία παραλαβής του και εφόσον ελεγχθεί και έχει πιστοποιηθεί ως προς το ελάττωμα που έχει αναφερθεί.

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος για λόγους διαθεσιμότητας, τότε η εταιρία μας θα επιστρέψει τη χρηματική αξία του στον πελάτη.

Το www.antalaktika-hlektrikon.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες ή φθορές που προκλήθηκαν στο προϊόν κατά τη μεταφορά του ή κατά το άνοιγμα της συσκευασίας του από τον πελάτη. Επίσης, δεν είναι δυνατή η αποκατάσταση προϊόντος το οποίο έχει παραποιηθεί ή έχει χρησιμοποιηθεί ή έχει ανοιχθεί η συσκευασία του.

Όλες οι φωτογραφίες και οι τίτλοι κατασκευαστών των προϊόντων που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα μας αναγράφονται καθαρά και μόνο για αναγνωριστική χρήση.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων τα οποία έχουν κατασκευαστεί ή παραγγελθεί ή εισαχθεί ειδικά για τον πελάτη.